miercuri, 27 martie 2024

RECENZIE ~ „10 Dance” (vol. 7), scris și ilustrat de Satoh Inoue

 RECENZIE ~ „10 Dance” (vol. 7), scris și ilustrat de Satoh Inoue



~ Despre carte ~

📚 Editura: Kodansha
📚 Achiziționare: Manga Cărturești
📚 Nr. pagini: 192
📚 Statut: Volumul 7 din seria „10 Dance”
📚 Vârsta: 18+
📚Gen literar: Manga, Sports, Romance, Seinen, Yaoi (BL), LGBT+
📚 Rating: 5/5⭐


~ Recenzie ~

👬🏻 Dinamica fluctuantă dintre Sugiki - dansatorul specializat în dansuri de salon - și Suzuki - dansatorul specializat în dansuri latino - începe să capete mai mult sens odată cu a șaptea parte din seria manga „10 Dance”, scrisă și ilustrată cu măiestrie de Satoh Inoue.
💔 Am ajuns să mă conving, odată ce am terminat de citit acest volum, că separarea dintre protagoniști a fost necesară, însă doar într-o măsură. Pe lângă repetițiile alături de antrenorii cei noi, Sugiki și Suzuki au pus accentul și pe trăirile personale. Sugiki a luat parte, cu sau fără voia lui, la diferite evenimente extravagante organizate de miliardarul Max Mauldaur, iar Suzuki a creat o legătură neașteptată cu Norman.
👬🏻  În același timp, Gabriel și Ernest - noul antrenor de dansuri latino, respectiv vechiul prieten ai lui Sugiki - încearcă să înțeleagă transformarea spectaculoasă a dansatorului cubanez pe ringul de dans. Cum reușeste ca, doar prin dansul lui, să îi hipnotizeze parcă pe toți cei din jur?
💔 Dar acțiunea nu se termină aici: are loc un important campionat - a 39-a ediție a "Japan International Dance Championships". Acesta este inevitabil un prilej pentru ca Sugiki și Suzuki nu numai să dea tot ce au mai bun pentru a ieși învingători, dar să se și reîntâlnească după atâta timp de la separarea lor.
👬🏻Nu pot exprima în cuvinte cât de uimită, bucuroasă dar și aproape lipsită de speranță am fost pe durata lecturii! Se observă evoluția protagoniștilor și adaptarea lor, uneori reușită, alteori stângace, la noile evenimente care au loc în viețile lor. Iar acum număr zilele până când va apărea următoarea carte din serie, ce promite că va aduce în prim-plan momente și mai frumoase între Sugiki și Suzuki.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RECENZIE ~ „10 Dance” (vol. 7), scris și ilustrat de Satoh Inoue

  RECENZIE ~ „10 Dance” (vol. 7), scris și ilustrat de Satoh Inoue ~ Despre carte ~ 📚 Editura:  Kodansha 📚 Achiziționare:  Manga Cărtureșt...