miercuri, 27 martie 2024

RECENZIE ~ „10 Dance” (vol. 6), scris și ilustrat de Satoh Inoue

 RECENZIE ~ „10 Dance” (vol. 6), scris și ilustrat de Satoh Inoue






~ Despre carte ~

📚 Editura: Kodansha
📚 Achiziționare: Manga Cărturești
📚 Nr. pagini: 192
📚 Statut: Volumul 6 din seria „10 Dance”
📚 Vârsta: 18+
📚Gen literar: Manga, Sports, Romance, Seinen, Yaoi (BL), LGBT+
📚 Rating: 5/5⭐


~ Recenzie ~

😮 Și acest volum, al șaselea, al seriei manga „10 Dance” începe într-un mare stil prin apariția unui personaj cu adevărat excentric: Max Mauldaur, unul din membrii celei mai bogate familii din SUA. În calitate de sponsor, acesta le va asigura lui Suzuki și partenerei sale de dans tot ce vor avea nevoie în viitoarele competiții, de la costumații noi, promovare și până la asistent personal.
🎶 Deși reticent la început, Suzuki acceptă toate aceste noi oportunități, mai ales când află că cel care a ticluit tot a fost nimeni altul decât Sugiki. Ajutat desigur și de foști colegi de dans, renumiți în întreaga lume, Sugiki și-a dorit că perechea de dansatori latino să își câștige prestanța cuvenită, lucru care va fi de luat în calcul și pe durata competiției "10 Dance".
😮 Revenind acum asupra protagoniștilor, după cele petrecute la finalul volumui anterior, se resimte o distanțare. Conexiunea pe care și-au creat-o în timpul dansului este acum ca o lampă care pâlpâie, dar sunt convinsă că la un moment dat vor fi cu adevărat siguri de sentimentele pe care și le poartă unul altuia.
🎶   Oo, ca să nu mai spun că iarăși am fost uimită în timp ce citeam ultimul capitol: apropierea competiției "10 Dance" a fost un prilej pentru ca atât Sugiki, cât și Suzuki, să își finalizeze antrenamentele cu alți doi dansatori specializați în dansuri latino - Gabriel Wilkins, respectiv dansuri de salon - Norman Owen.
😮  Și mă întreb dacă într-adevăr această decizie a fost una bună?! Sugiki și Suzuki vor fi rivali în marea competiție, ca să nu mai spunem că relația lor a devenit de acum aproape inexistentă. Sunt extrem de curioasă cu privire la ce se va petrece în continuare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RECENZIE ~ „10 Dance” (vol. 7), scris și ilustrat de Satoh Inoue

  RECENZIE ~ „10 Dance” (vol. 7), scris și ilustrat de Satoh Inoue ~ Despre carte ~ 📚 Editura:  Kodansha 📚 Achiziționare:  Manga Cărtureșt...