vineri, 2 iunie 2023

RECENZIE ~ Seria „We Swore to Meet in the Next Life and That's When Things Got Weird!”, scrisă și ilustrată de Hato Hachiya

 RECENZIE ~ Seria „We Swore to Meet in the Next Life and That's When Things Got Weird!”, scrisă și ilustrată de Hato Hachiya




~ Despre cărți ~

📚 Achiziționare: Manga Cărturești
📚 Nr. pagini: 180 (vol. 1), 180 (vol. 2), 128 (vol. 3)
📚 Statut: Trilogie
📚 Vârsta: 14+
📚Gen literar: Manga, Josei, Fantasy, Romantic Comedy (with no spice)
📚 Rating: 5/5⭐



~ Recenzie ~

🌺 Au fost odată, într-o altă viață, o prințesă și un cavaler care se iubeau, dar nu puteau fi împreună. Însă și-au jurat că, dacă reîncarnarea există, se vor regăsi. Timpul a trecut și iată că în sfârșit s-au reîntâlnit. Există totuși o mică problemă: în prezent, ea are 39 de ani și el... 17 ani. Va fi oare acesta un impediment în calea iubirii lor?

💖Himemiya Yuko (Yuko) și Shirosaki Haru (Harold), protagoniștii acestei serii manga -, sunt extrem de simpatici. Amândoi sunt luați prin surprindere când se regăsesc. Aflând că dragul ei Harold este cu 22 de ani mai mic decât ea, Yuko începe să se întrebe dacă ar trebui sau nu să fie împreună cu el, dat fiind diferența de vârstă și modul în care ar fi priviți.


🌺 Dar, după multe evenimente hazlii și frumoase (primul picnic, prima ieșire în oraș), după cântărirea implicațiilor relației lor și mai ales după confesiunile sentimentelor reciproce pe care le au, Yuko și Harold au decis că iubirea lor merită cu adevărat să continuie.

💖 Un alt lucru are mi-a plăcut enorm a fost apariția altor personaje, apropiații celor doi, care le-au fost alături, încurajându-i constant să își acorde șansa mult dorită la fericire și să nu bage de seamă ce ar putea spune lumea despre relația lor.


🌺 Și poate cel mai inedit aspect al acestei povești a fost reprezentat de amintirile lor din trecut, de pe vremea când erau o prințesă și un cavaler. Caracteristici precum bunătatea, curajul și datoria față de regat trebuiau să primeze, astfel că iubirea dintre Yuko și Harold putea fi în prim-plan doar dacă s-ar fi regăsit într-o altă viață.

💖 Sper că v-am făcut curioși cu privire la această poveste. Vă garantez că îi veți îndrăgi pe Yuko și Harold și că vă veți bucura alături de ei la fiecare pas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RECENZIE ~ „10 Dance” (vol. 7), scris și ilustrat de Satoh Inoue

  RECENZIE ~ „10 Dance” (vol. 7), scris și ilustrat de Satoh Inoue ~ Despre carte ~ 📚 Editura:  Kodansha 📚 Achiziționare:  Manga Cărtureșt...