vineri, 16 iunie 2023

RECENZIE ~ „Colți”, scrisă și ilustrată de Sarah Andersen

 RECENZIE ~ „Colți”, scrisă și ilustrată de Sarah Andersen




~ Despre carte ~

📚 Editura: Art

📚 Nr. pagini: 112

📚 Statut: Carte de sine stătătoare

📚 Vârsta: 14+

📚 Gen literar: Graphic, Urban Fantasy

📚 Rating: 5/5⭐


~ Recenzie ~

🐺 Oare o vampiriță și un vârcolac își pot găsi sufletul pereche? Oare pot fi ei înșiși alături de persoana dragă lor? Unicul răspuns este pe cât de simplu, pe atât de neașteptat: Categoric!

🦇 Elsie, o vampiriță care are nu mai puțin de 300 de ani, însă într-un trup de 26 de ani, încă își caută adevărata iubire. Pentru că niciunul dintre ceilalți iubiți pe care i-a avut nu s-a dovedit a fi „alesul”, au plecat într-o lume mai bună.

🐺 Jimmy, un vârcolac înalt, tânăr și cu un chip foarte frumos, o întâlnește pe Elsie într-o seară și rămâne fermecat. Făcând cunoștință și aflând că amândoi, în felul lor, sunt diferiți față de restul lumii, decid să dea o șansă prieteniei lor.

🦇 Cu timpul, Elsie și Jimmy află mai multe unul despre altul, învață să se descurce în situații tragi-comice (ce implică frig, căldură, usturoi, argint, sânge ori Lună plină) și ajung să se accepte și iubească pentru eternitate exact așa cum sunt: ea - o vampiriță, și el - un vârcolac.

🐺 Am adorat totul la această poveste: de la grafică, la atmosfera deopotrivă #spooky și extrem de amuzantă și până la conturarea caracteristicilor protagoniștilor. 

🦇 Experimentând diverse stări sufletești și având parte de o multitudine de evenimente, cei doi ajung să fie din ce în ce mai apropiați. Fiindcă, atâta timp cât ești întotdeauna tu însuți/însăți și găsești persoana care te acceptă și înțelege, și pe care la rândul tău o accepți și înțelegi, vei avea parte pentru totdeauna de iubire și fericire.

🐺 Vă recomand cu ardoare să îi cunoașteți pe simpaticii Elsie și Jimmy! Și vă asigur că, dacă le veți deveni prieteni, nimic ciudat nu se va întâmpla în nopțile când e Sabat ori Lună plină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RECENZIE ~ „10 Dance” (vol. 7), scris și ilustrat de Satoh Inoue

  RECENZIE ~ „10 Dance” (vol. 7), scris și ilustrat de Satoh Inoue ~ Despre carte ~ 📚 Editura:  Kodansha 📚 Achiziționare:  Manga Cărtureșt...